Studievalg Danmark


Studievalg Danmark vejleder om videregående uddannelse og de efterfølgende beskæftigelsesmuligheder.

På Saxogade er det Line Skorstengaard og på Turøgade er det Vita Schou, der er din lokale studievalg-vejleder.

I løbet af din tid på skolen kommer Line og Vita på besøg flere gange for at holde oplæg om uddannelsessystemet, valg af videregående uddannelse og efterfølgende beskæftigelsesmuligheder, adgangskrav, ansøgning, optagelse mv.  På dit skema kan du se, hvornår præcis din klasse skal deltage. 

Kontakt til Studievalg-vejleder

Line og Vita har desuden træffetid på din skole ca. hver 3-4 uge. I forbindelse med de faste træffetider har du mulighed for at få en individuel snak om dine spørgsmål, overvejelser og ønsker med hensyn til dit valg af videregående uddannelse, eller hvis du er i tvivl om, hvad du vil efter din studentereksamen.

I dette skoleår har Studievalg træffetider på følgende datoer: http://studievalg.dk/book/?center=7

Træffetiderne kan du booke via www.bookstudievalgnordjylland.dk. Her vælger du din skole på skolelisten. Dernæst vælges den dato og det tidspunkt, du ønsker at booke, og du skal til slut angive dine kontaktoplysninger. Du får en kvittering for din booking pr. mail og siden en sms-påmindelse på dagen for træffetiden.

Du kan også træffe Vita på telefon 99 40 39 03 eller pr. mail vas@studievalg.dk 
Du kan træffe Line på telefon 99 40 39 05 eller pr. mail lms@studievalg.dk

Vejledningen er et tilbud til dig, og du er altid velkommen – også når du er færdig med gymnasiet.

Information om videregående uddannelse?

Der er mange ting, som du selv kan gøre for at få information om videregående uddannelse og de efterfølgende beskæftigelsesmuligheder.  Du kan fx bruge uddannelsesportalen www.UddannelsesGuiden.dk.

Her kan du finde information om næsten alt, der har med videregående uddannelse og de efterfølgende beskæftigelsesmuligheder at gøre. Du kan fx finde ud af, hvordan forskellige uddannelser er opbygget, hvor du kan tage dem, hvilke adgangskrav de har, samt hvilke jobmuligheder uddannelsen giver. Der er også links til uddannelsesstedernes hjemmesider, hvor du kan hente mere detaljeret information om lige præcis den uddannelse, du er interesseret i.

Se mere om Center Nordjylland på www.ug.dk/studievalg/studievalgnordjylland

Studievalg Nordjylland - vejledere på HHX
Line Madsen Skorstengaard
Studievejleder
Tlf.: 99403905
Vita Schou
Tlf.: 99403903
Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk