Studieretninger 2019-2022


I løbet af dine første tre måneder på handelsgymnasiet (grundforløb) skal du vælge en studieretning inden for et bestemt område. Dit valg af studieretning afgør, hvilke fag du får i løbet af din HHX-uddannelse, og det er derfor vigtigt, at du vælger efter dine interesser og fremtidsdrømme. Du skal være opmærksom på, at der på de videregående uddannelser kan være et krav om, at du har bestået matematik på b-niveau.

På Handelsgymnasiet Aalborg kan du vælge mellem 8 forskellige studieretninger, der alle består af obligatoriske fag, studieretningsfag og valgfag.

Vælg mellem 8 studieretninger:

Studieretning Afsætning og international økonomiStudieretning Virksomhedsøkonomi og AfsætningStudieretning Matematik og International ØkonomiStudieretning Virksomhedsøkonomi og International ØkonomiStudieretning Afsætning og InnovationStudieretning Informatik og virksomhedsøkonomiStudieretning Matematik og virksomhedsøkonomiStudieretning Tysk og enten fransk eller spansk

Generel info om studieretningerne

Alle studieretninger på handelsgymnasiet sætter fokus på erhvervslivet gennem fag som afsætning, international økonomi og virksomhedsøkonomi. 

På 2. og 3. år skal du lave et studieretningsprojekt i 2 eller 3 fag. Projektet tager udgangspunkt i et studieretningsfag, som du har valgt på A-niveau med inddragelse af andre studieretningsfag og/eller fagene dansk og engelsk. Du vælger selvfølgelig selv, hvilke fag du vil sætte fokus på. Hele projektet skal laves i løbet af to sammenhængende uger.
Vi spørger
Ville du vælge en e-sportslinje, hvis det var muligt?
Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk