Endnu et DM til Aalborg Handelsgymnasium

6. april 2018

Elever og lærere fra Aalborg Handelsgymnasium ryddede igen bordet ved DM i Virksomhedsspillet.

Formålet med spillet er at give unge på de gymnasiale uddannelser mod på at prøve kræfter med tilværelsen som iværksætter. De enkelte hold skal oprette og drive fiktive virksomheder, der i løbet af det netbaserede spil udsættes for en række ukendte udfordringer, som skal løses bedst muligt ift. strategi, markeder og det omgivende samfund.

De fem 3.g-elever fra Aalborg Handelsgymnasium Anders Winther Albrechtsen, Benjamin Bailey, Jacob Søndergaard, Christian Lundby Søndergaard og Kalle Riddersholm havde ved at vinde regionskonkurrencen kvalificeret sig til landsfinalen, som de vandt i sikker stil. Således sejrede de i såvel selve virksomhedsspillet som i den efterfølgende præsentationskonkurrence. 

- Selv med nordjysk beskedenhed må man sige, at eleverne var helt suveræne, idet deres samlede score i konkurrencen i forhold til de øvrige deltagende hold var 20-50% bedre, fortæller Poul Søe Jeppesen, der er direktør for Aalborg Handelsskole.

Aalborg Handelsgymnasium vandt desuden – i lighed med sidste år - også skolekonkurrencen som det samlede bedste gymnasium. Og endelig sejrede de to undervisere Gitte Størup og Marianne Poulsen endnu engang i lærerkonkurrencen, som de også vandt sidste år!

På Aalborg Handelsgymnasium er man selvfølgelig meget tilfreds med hæderen. Ikke mindst hos skolens direktør Poul Søe Jeppesen:

- Resultaterne vil blive behørigt fejret, og de flotte præstationer er ikke en tilfældighed. Årsagen er helt klart skolens strategiske satsning på anvendelsesorienterede og erhvervsnære undervisningsforløb, men i lige så høj grad dedikerede elever og undervisere, der ”brænder for sagen”, slutter Poul Søe Jeppesen.

Den landsdækkende erhvervsøkonomiske konkurrence er arrangeret af Dansk Industri, Young Enterprise og ASE, og der deltager elever fra gymnasier fra hele landet.Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk