Jeppe blev årets første HHX-student 2017

15. juni 2017

Jeppe Bruun Christensen blev årets første handelsstudent fra Handelsgymnasiet Aalborg, da han afsluttede sin studentereksamen med et flot 10-tal i markedskommunikation. Jeppe spiller til daglig badminton på eliteniveau, og har derfor benyttet sig af den 4-årige Team Danmark ordning, hvor han har kunnet forlænge sin HHX-uddannelse med et år.

Jeppe, der spiller for badmintonklubben Triton i Aalborg, har det seneste år boet i Aarhus, hvor han er tilknyttet et elitecenter, og det er også her, at hans daglige træning foregår. I samarbejde med Handelsgymnasiet har Jeppe haft et særligt tilrettelagt undervisningsforløb med bl.a. individuel vejledning og virtuel undervisning. Det har krævet stor selvdisciplin, men Jeppe har været fuldt koncentreret hele vejen igennem. Fremadrettet vil Jeppes fokus nu være rettet 100% på badmintonkarrieren.

I de kommende dage og uger udklækkes der 518 handelsstudenter fra Handelsgymnasiets to afdelinger på Turøgade og Saxogade. Fredag d. 23. juni vil eleverne blive fejret med en dimission i Gigantium, hvor de får udleveret eksamensbeviser, og der vil blive overrakt en række legater. Herefter venter der for mange af eleverne en tiltrængt sommerferie inden der tages hul på de mange fremtidsplaner.Billedgalleri
Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk