Elever klar til regional messe i Aalborg Storcenter

18. januar 2017

Årets ”Rising star” blev fredag den 13. januar kåret på en lokalmesse på Handelsgymnasiet i Turøgade. Deltagerne var elever på gymnasiet, der i faget Innovation har arbejdet med forretningsudvikling af egne ideer, hvor de kobler teori og praksis fra de forskellige fag i udarbejdelsen af en bæredygtig forretningsplan.

Lokalmessen er generalprøven for Company Programmes regionale messe, der finder sted lørdag den 21. januar i Aalborg Storcenter, og dommerne lagde stor vægt på at give eleverne konstruktiv feedback i forhold til at optimere deres performance til den regionale messe.

Til at bedømme elevernes præsentation var der indkaldt en række forretningsudviklere, der var fordelt mellem undervisere og erhvervsfolk fra nordjyske virksomheder, der bedømte eleverne på økonomi, markedsføring samt idé og strategi.

Vinderne af Årets Rising Star på Turøgade blev virksomheden Gift Box, der har udviklet en abonnementsordning til kosmetikprodukter, hvor sammensætningen bliver skræddersyet til den enkelte forbruger. På 2. pladsen kom PYLO, der har udviklet en GPS-tracker til demente. På 3. pladsen havde to virksomheder fået lige mange point og den ene virksomhed var Bike Secure, der har udviklet en cykellås med indbygget chip og GPS samt Food’n Budget, der har udviklet en app, der kombinerer studerendes økonomi, opskrifter samt det de allerede har i deres køleskab til forslag til opskrifter samt indkøbsliste.

De deltagende elevvirksomheder skal efter lokalmessen arbejde videre med deres forretningside, så de er klar til messen den 21. januar i Aalborg Storcenter. Ud over elever fra Turøgade, vil der fra Aalborg Handelsskole også deltage elever fra Handelsgymnasiet i Saxogade samt EUX Business elever. I alt deltager der 87 elevvirksomheder fra Aalborg Handelsskole. Alle skal de dyste mod andre elevvirksomheder fra hele Nordjylland om at gå videre til den nationale entreprenørskabsmesse i Odense til februar.

Se billeder fra lokalmessen i Turøgade >>


Fakta:

På Aalborg Handelsskole deltager vi med mange elevvirksomheder til den regionale messe i Aalborg Storcenter. I alt deltager Aalborg Handelsskole med 87 grupper fordelt på:

HHX Saxogade - 48 elevvirksomheder

HHX Turøgade - 31 elevvirksomheder

EUX Business - 8 elevvirksomheder

Sammenlagt deltager der 141 elevvirksomheder fra hele Nordjylland til den regionale entreprenørskabsmesse i Aalborg Storcenter d. 21. januar. Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk