Hjerteligt gensyn på Aalborg Handelsskole

2. juli 2018

Der blev udvekslet mange minder og anekdoter, da en gruppe på tolv 50 års jubilarer fredag mødtes på Aalborg Handelsgymnasium i Saxogade. Her dimitterede holdet for 50 år siden, hvor de gik i én af de kun fire klasser, som skolen dengang havde oprettet. Uddannelsen var på det tidspunkt også velanskrevet i erhvervslivet, men ikke så kendt som i dag. Der er unægtelig sket meget siden 1960erne, idet handelsgymnasiet i Saxogade og Turøgade i dag rummer knap 70 klasser, og årligt udklækker mere end 530 studenter.

De glade og stadig friske jubilarer kom fra alle dele af landet, og de gav alle udtryk for, at de havde haft stort udbytte af deres hh-eksamen fra Aalborg Handelsskole. Skolens tidligere direktør, Poul Søe Jeppesen var vært, og jubilarerne fik lejlighed til at gense Saxogade og iagttage de store forandringer, afdelingen har gennemgået de seneste år. Skolen fremstår i dag helt anderledes end tidligere og er renoveret, så den er befordrende for et godt læringsmiljø.

Jubilarerne hyggede sig og havde en god dag, og i følge Poul Søe Jeppesen glæder skolen sig hver gang, jubilarer gæster skolen. De er alle gode ambassadører for Aalborg Handelsskole og derfor særdeles velkomne.Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk