Handelsgymnasiet Aalborg indgår partnerskab med Bodylab

10. november 2016

Elever fra Handelsgymnasiet Aalborg vil fremover få et indgående kendskab inden for sportsprodukter og kosttilskud. Det sker, da Handelsgymnasiet netop har indgået et samarbejde med den nordjyske virksomhed BODYLAB Nutrition. Samarbejdet betyder, at BODYLAB er blevet partner for både en 1.g og 2.g klasse. Planen er, at virksomheden på sigt skal være partnervirksomhed for hele tre klasser – én pr. årgang.

- At få BODYLAB som partner er super interessant for eleverne. Netop sport og kost er noget, som mange af vores elever går højt op i. For eleverne er det derfor ekstra spændende at kunne koble HHX-fagene og teorierne sammen med virkelige eksempler fra BODYLAB, fortæller Jens Åge Østergaard, der er lektor på Handelsgymnasiet Aalborg. 

Det formelle samarbejde betyder, at eleverne får mulighed for at lære om en moderne virksomhed, der udvikler og producerer produkter og kosttilskud til træningsbrug. Eleverne vil bl.a. komme på virksomhedsbesøg, og deres undervisning vil tage udgangspunkt i konkrete problemstillinger relateret til virksomheden. Konkret vil der bl.a. blive tale om praksisorienteret undervisning, foredrag, case-materiale og et LinkedIn-projekt med fokus på ’den gode ansøger og ansøgning’.

Partnerskabsaftalen indebærer desuden, at Handelsgymnasiets undervisere også vil få et indgående kendskab til BODYLAB. Tilrettelæggelsen af undervisningen vil i høj grad ske med udgangspunkt i dette kendskab og dermed gøre undervisningen mere virkelighedsnær. Det vil især være de handelsprægede fag som afsætning, markedskommunikation og virksomhedsøkonomi, der inddrages. Men også andre fagområder som idræt og fx sprog vil der kunne laves cases til.

Hos BODYLAB er man også begejstret for samarbejdet med de unge handelselever.

- Vi har tidligere lavet små opgaver i samarbejde med Handelsgymnasiet Aalborg. Det samarbejde synes vi kunne være interessant at udbygge med et konkret partnerskab – til gavn for både eleverne og os. Vi glæder os i hvert fald meget til at give eleverne indsigt i en virksomhed i eksplosiv vækst, og være med til at klæde dem på, så de bliver klar til at bidrage til erhvervslivet, fortæller Rasmus Thorup Andersen, der er direktør for BODYLAB.

Udover BODYLAB har Handelsgymnasiet Aalborg indgået partnerskabsaftaler med Spar Nord, Beierholm, NOWACO, Fårup Sommerland, Blue Water Shipping, VELA, UCN og Aalborg Universitet. 

Billede
Elever fra Handelsgymnasiet Aalborg på deres første virksomhedsbesøg hos BODYLAB.Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk