Fredagscafe og fester


Hver måned arrangeres der fredagscafé. Her kan du lære nye mennesker at kende eller blot hænge ud sammen med dine klassekammerater. Ofte er der underholdning for alle pengene. Enten med lokale musikere, men vi har også haft besøg af Joey Moe, som gav et brag af en koncert. Og når det kommer til humoristiske indslag, så har stand-up-komikere som Simon Talbot, Mick Øgendahl og Ruben Søltoft kigget forbi.

Festerne

I løbet af året arrangeres der også fester. Nogle af festerne bliver afholdt som temafester. Det kan fx være fastelavnsfest, halloweenfest, julefest osv. Festerne er altid et højdepunkt, som rigtig mange elever deltager i. 

Talent AH

Et af de helt store festbrag er vores talentshow – Talent AH. Her konkurrerer grupper og solister på tværs af skolens afdelinger, og vinderen bliver naturligvis fundet af et kompetent dommerpanel samt alle festdeltagernes sms-stemmer. Det er en aften med fed stemning, super underholdning og god musik. Ved de sidste shows har vi desuden haft besøg af bl.a. Skovmand, Niarn samt Jøden og Hefty.

Dette er festen, du ikke må gå glip af. Over 650 elever deltager hvert år – og der er altid rift om billetterne.

Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk