Casevirksomhed for HHX Aalborg


I løbet af dine tre år på Handelsgymnasiet bliver du introduceret for forskellige cases. Hvordan skal Fårup Sommerland markedsføre sig? Hvilke produkter skal LEGO satse på? Hvordan kan en ny iværksættervirksomhed skabes succes?

Du kan være med til at sætte dit præg på virkeligheden og gøre en forskel for virksomhederne. Skolen samarbejder nemlig gerne med virksomheder og får konkrete, realistiske opgaver, som du som elev kan være med til at løse.

Ved caseopgaverne tager vi udgangspunkt i en bestemt virksomheds marked og kunder. En række vidt forskellige emner, der kan være relevante i undervisningen er fx virksomhedernes økonomi, markedsføring, it- og salgssystemer, sprog, kundeservice, sociale forhold, HR og meget mere. 

Står I som virksomhed med en spændende case?

Hvis I som virksomhed har lyst til at bidrage til en mere autentisk undervisning, kan vi sammen sikre, at eleverne bliver godt rustet til de udfordringer og problematikker, som venter dem i virkeligheden uden for undervisningslokalerne – både til gavn for eleverne selv og ikke mindst til gavn for jer.

Kan I se jeres virksomhed som en oplagt casevirksomhed, så kontakt os gerne.
Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk